Ik spreek Spaans tegen God, Italiaans tegen de vrouwen, Frans tegen mannen en Duits tegen mijn paard - Karel V

Paardenfokkers

Het fokken van raspaarden

paardenfokkersAls je in het bezit bent van een merrie zul je hoogstwaarschijnlijk wel eens gedacht hebben: "Hoe zou het zijn om er een veulentje bij te hebben?
In een privé fokkerij bestaat de mogelijkheid om uw merrie door één van de hengsten te laten dekken. Dit alles onder zeer deskundige begeleiding en in samenwerking met een dierenarts.

De juiste keuze van de hengst kan ervoor zorgen dat je een nog beter paard fokt dan je merrie al is. Door goed voorbereid te werk te gaan vergroot je de kans dat je veulen die eigenschappen en mogelijkheden krijgt die het later nodig heeft om succesvol te zijn op het gebied waar jij het voor gaat inzetten. Zelfs als je het leuk vindt om zomaar een veulen te fokken, gewoon om het eens mee te maken, kan een goede voorbereiding en dus de juiste keuzes veel verschil maken.


Paardenfokker.jpgpaardenfokkerij10.jpgpaardenfokkerij11.jpgpaardenfokkerij12.jpgpaardenfokkerij2.jpgpaardenfokkerij3.jpgPaardenfokkerij4.jpgpaardenfokkerij5.jpgpaardenfokkerij6.jpgpaardenfokkerij7.jpgpaardenfokkerij8.jpgpaardenfokkerij9.jpg