Het paard is het belangrijkste deel van de ruiter - Jean Giraudoux

Paardrijden op vakantie in België

Vakantie met paard aan zee

paardrijvakantieKies je voor een vakantie met paard aan zee? Wil je genieten van de nabijgelegen Polders? Aan zee zijn diverse stallingsmogelijkheden of maneges die paarden verhuren. In de maneges staan de paarden voor u klaar om een paar dagen lekker de natuur in te gaan. U komt door bossen, duinen en langs het strand. Paardrijden aan zee, op het strand brengt u helemaal tot rust. Er zijn twee belangrijke zaken waarmee u rekening moeten houden: de tijden dat u op het strand mag komen en de getijdes. Paardrijden aan zee op het strand is op z'n mooist bij laag water, er kan dan naar hartelust gegalopeerd worden over het brede strand. Kijkt u verder goed naar de informatieborden bij de strandopgang voor eventuele regels die van toepassing kunnen zijn. De reglementering is verschillend van gemeente tot gemeente. Klik hier voor bijkomende informatie per gemeente.

Vakantie met paard in de Ardennen

paardenvakaniteKies je voor een vakantie met paard in de Belgische Ardennnen.  Wil je genieten van de bossen en prachtige tochten maken te paard langs de karakteristieke dorpjes in de Ardennen?
Kies voor de Ardennen als u een mooie plek op de top van een berg met een onvergetelijk panoramisch uitzicht wilt ontdekken.  Kies voor paardrijden op vakantie in de Ardennen als je van de heerlijke stilte aan de rand van de bossen wil genieten.

 

Klik onder "Adresssen" op "Overzicht Paardenvakantie" voor een overzicht van de verschillende vakantie mogelijkheden aan de Belgische Kust of in de Ardennen.


Paardrijkamp.jpgPaardrijvakantie1.jpgPaardrijvakantie10.jpgpaardrijvakantie2 (2).jpgPaardrijvakantie2.jpgPaardrijvakantie3.jpgPaardrijvakantie4.jpgPaardrijvakantie5.jpgPaardrijvakantie6.jpgPaardrijvakantie7.jpgPaardrijvakantie8.jpgPaardrijvakantie9.jpg